top of page

Werkwijze

Mijn begeleiding bestaat uit een kort en intensief traject om van overleven naar leven te gaan. Je vindt antwoorden op vragen die je al heel lang bezighouden. Je gaat gedragspatronen doorbreken die je hinderen in je werk en/of privéleven. De verandering die je zélf teweegbrengt biedt je inzicht en persoonlijke groei.

Het is nogal wat om jezelf helemaal open te stellen en dit proces met mij aan te gaan. Om te weten met wie je gaat werken, bied ik je een kosteloos kennismakingsgesprek aan, zodat we van beide kanten kunnen verkennen of we dit pad samen willen bewandelen.

 

Een traject bestaat uit zes individuele sessies. Tijdens een sessie praten we en doe je fysieke oefeningen. Afhankelijk van wat bij jou past kunnen er ook andere activiteiten bij zijn, zoals wandelen in de natuur. Hieronder vind je een kort overzicht van wat je in grote lijnen kunt verwachten:

 

  • 6 sessies van 1,5 uur per keer

  • Een ‘terugkom’-sessie binnen een half jaar na de laatste sessie

  • Na iedere sessie schrijf je een reflectieverslag. Je ontvangt van mij binnen 24 uur feedback hierop, zodat je meteen effectief stappen kunt zetten in de richting die je wilt.

  • Tussen de sessies door kun je me bellen of mailen als je vragen hebt. Dit helpt je vaart in het veranderproces te houden en biedt verheldering als je ergens mee vastloopt.

  • Het accent ligt op zelf doen, zelf ervaren. Via gestructureerde oefeningen en (zelf)reflectie doe je nieuwe inzichten op en ontwikkel je vaardigheden om de gewenste verandering in je dagelijks leven te bestendigen.

 

Voordat je met een traject start is het goed je af te vragen of je tijd hebt en bereid bent om bewust te investeren in verandering. In mijn ervaring kun je na een volmondig ‘ja’ sneller opgebouwde patronen doorbreken.

_edited.jpg

Drie inéén

Coaching gaat over een ontwikkelvraag: hoe kun je iets wat je al in huis hebt verder brengen? Therapie draait vooral om helen. Tijdens een begeleidingstraject combineer ik de rol van coach, trainer en therapeut om zo nauw mogelijk aan te sluiten bij je vraag.

bottom of page